Kedvezmények (utalványok) | Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center

Kedvezmény repülőtéri dolgozóknak

A reptérlátogatáshoz hasonlóan az ajándékutalványok árából, a teljes vásárlási összegből is 20% kedvezményt biztosítunk repülőtéri dolgozók részére.

Kedvezmény igénybevételének feltétele

A kedvezmény igénybevételének feltétele a Budapest Airport Zrt. által kiállított, érvényes repülőtéri azonosító kártya (zöld, sárga vagy fehér, arcképpel ellátott kártya) megléte, valamint az, hogy a megrendelő részt vegyen a reptérlátogatáson, a nevére szóljon egy ajándékutalvány.

A kedvezmény igénybevételének menete

A kedvezmény igénybevételéhez a szándékot jelezni kell az info@lkk.hu email címen, megadva a kártya érvényességi idejét valamint a kártyaszámot. Válaszban kollégáink egyedi kedvezményre jogosító kuponkódot küldenek, amelyet a kosár oldalon kell megadni a megrendelés során.

A kupon a vásárlás teljes összegéből 20% kedvezményt biztosít. A kupon felhasználás után érvényét veszti.

A Légiközlekedési Kulturális Központ fenntartja a jogot arra, hogy gyanús felhasználás esetén (pl: túlzott mennyiségű ajándékutalvány vásárlása) a kedvezmény kiadását megtagadja, a rendelést törölje, a kifizetett összeget pedig visszautalja a megrendelőnek.