Iskolák, csoportok | Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center

Csoportos Repülőtér-Látogatás

Ön osztályfőnök és osztálykirándulást szervez? Munkatársaival szeretne kirándulni csapatépítés céljából? Esetleg szakmai csoport számára keres programot?

Csoportos programjaink óvodás csoportok, iskolai osztályok és felnőtt látogatók számára egyaránt érdekesek. Szeretettel várjuk jelentkezését!

Kinek?

NAGYCSOPORTOS óvodás, általános iskola alsó tagozatos tanulóknak (2 vagy 3 órás program)

Az Aeroparkot, az ott kiállított repülőgépeket (www.aeropark.hu) egészen kicsiknek is szívesen ajánljuk. A “Reptérlátogatás” nevű buszos programunkon, amelynek során biztonsági ellenőrzésen keresztül visszük be a látogatókat a repülőtér forgalmi területeire, csak nagycsoportos óvodás kortól kezdve tudjuk fogadni a látogatókat. A túrák során a repülőtér területének izgalmas részeit tekintjük meg közvetlen közelről, karnyújtásnyira gurulnak tőlünk a repülőgépek, fel- és leszállásokat nézünk meg autóbuszunkról, miközben felkészült túravezetőnk a kicsik számára élvezhető előadást tart!Óvodásokat szerettel várjuk 2 órás programunkra, alsó tagozatosok pedig választhatnak 2 vagy 3 órás programjaink közül.Felső tagozatos és annál idősebb gyermek-, valamint felnőtt csoportok számára (3 órás program)A nagyobb gyermekek, felnőtt csoportok számára készített program 3 órás, melynek részeként betekintést nyerhetünk a repülőtér titkaiba, valamint lehetőség nyílik többször is kiszállni a buszból a repülőtér izgalmas pontjain!

CargoluxLátogatást teszünk a repülőtér központi tűzoltóbázisán, megtekintjük a fel- és leszálló, guruló és földön tartózkodó, kiszolgálás allatt lévő repülőgépeket olyan közelről, amilyen közelről csak látni lehet aktív repülőgépet! Felkészült túravezetőink, akik maguk is a légiipar résztvevői, a buszon és a bust mellett izgalmas előadást tartanak a repülőtér működéséről!Szakmai csoportok számára

Sok szeretettel várjuk közlekedési szakiskola tanulóit, közlekedésmérnök hallgatókat, logisztika- és teheráru forgalom iránt érdeklődő, légiutaskísérő vagy pilóta-növendék csoportok jelentkezését! Egyéni megbeszélés alapján az adott csoport számára rendkívül érdekes területeket mutatjuk meg, felkészült, az adott szakterületen dolgozó kollégáink előadásában 3 órában, vagy akár ennél hosszabban is!

Találkozási pont

Találkozási pont a 2-es terminál mellett található Aeropark.

Szeretné elkerülni a tömegközlekedést a gyermekekkel? Szeretne a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon eljutni a repülőtérre?

Válasszon minket a közlekedéshez is! Kérés esetén házhoz megyünk csoportjainkért, a program végeztével pedig biztosítjuk a visszajutást.

Az útvonal

A repülőtér-látogatás útvonala ide kattintva érhető el. A 2 és 3 órás programok útvonala megegyezik.

Árak

A mindenkori aktuális árak ide kattintva érhetőek el.

Fizetési mód

A jelentkezés menete

Amennyiben felkeltette érdeklődését programunk, kérjük a bal oldali naptárban ellenőrizze szabad időpontjainkat az alábbi szempontok figyelembevételével:

  • a naptárban egy bejegyzés egy busz foglaltságát jelöli
  • egyszerre legfeljebb 3 busz lehet túrán
  • egy buszra legfeljebb 48 fő utas szállhat fel
  • két busz indulási időpontja között legalább 30 perc eltérésnek kell lennie

Az Önnek és csoportjának megfelelő szabad időpont lefoglalása érdekében kérjük töltse ki a jobb oldalon található űrlapot. Az űrlap 2 héten belüli időpontot nem enged kiválasztani, mivel tapasztalataink alapján legalább ennyi idő szükséges egy csoport teljes adminisztrációjának elvégzésére, beleértve az 5 munakanapos engedélyeztetési eljárás időigényét is.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az időpont lefoglalása nem azonnal kerül végrehajtásra, az csak az általunk történő email visszaigazolást követően kerül be a foglalási naptárba. A foglalási igények feldolgozása az űrlapkitöltések sorrendjében történik.


 

Az űrlapon a “TOVÁBB” gombra kattintás után kérjük VÁRJON türelemmel NÉHÁNY MÁSODPERCIG, amíg az űrlap visszaigazolja a beküldést!

A foglalási igény visszaigazolása emailben történik, ezért kérem beküldés előtt ellenőrizze email címe helyességét. Az általunk küldött visszaigazoló emailben további részletes tájékoztatást adunk a további teendőkről és határidőkről, például az engedélyezéshez szükséges személyes adatok feltöltésének módjáról. Kérjük, hogy ezt a tájékoztatót – hossza ellenére – figyelmesen olvassa el, ezzel is segítve a túrák adminisztrációjának gördülékeny megvalósítását, mely közös érdekünk.

A foglalás akkor tekinthető visszaigazoltnak, amennyiben a díjbekérő határidőben kiegyenlítésre kerül. A díjbekérő kiegyenlíthető bankkártyával, banki átutalással, vagy készpénzes fizetéssel az Aeropark pénztárában.

A látogatást megelőzően újabb díjbekérőt küldünk, amely a teljes díj fennmaradó részéről szól. Ezt a díjrészletet a látogatást megelőző 5. munkanapig kell kiegyenlíteni. A látogatást megelőző 5. munkanap 12:00 a látogatók adatait tartalmazó táblázat leadásának határideje is, amelyet rendkívül szigorúan kell vennünk, mert ez a repülőtéri hatóságok által megszabott határidő: az ennél később érkezett adatlapokat nem tudjuk elfogadni!

A látogatók adatainak késedelmes, hibás, vagy hiányos elküldése esetén a hatóságok a csoport repülőtérre történő belépését megtagadhatják! Ilyen esetekben az LKK nem tartozik semmilyen felelősséggel.

Biztonsági és egyéb szabályok

A túrákat gondosan resaturált, múzeális buszainkkal teljesítjük. Annak érdekében, hogy ezeket minél tovább megőrízzük, a buszokon vizen kívül semmi más ételt és italt nem szabad fogyasztani. E szabály tekintetében egészségügyi okokból (pl. cukorbetegség) kivételt teszünk; kérjük, ilyen esetben ezt jelezzék a túravezetőnek.

Túránk során a repülőtér biztonsági szempontból kritikus területeire is belépünk majd, ezért néhány alapvető biztonsági szabályt be kell tartanunk, különös tekintettel a repülőtér területére be nem vihető, úgynevezett tiltott tárgyakra. A részletes szabályokért kattintson ide!

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételeket ide kattintva éri el.

További kérdések

További kérdései lennének? Kérjük olvassa át a gyakran felmerülő kérdések listáját, ha esetleg nem talált választ kérdésére, Írjon nekünk!