Csoportos Repülőtér-Látogatás

Ön osztályfőnök és osztálykirándulást szervez? Munkatársaival szeretne kirándulni csapatépítés céljából? Esetleg szakmai csoport számára keres programot?

Csoportos programjaink óvodás csoportok, iskolai osztályok és felnőtt látogatók számára egyaránt érdekesek. Szeretettel várjuk jelentkezését!

Kinek?

Nagycsoportos óvodás, általános iskola alsó tagozatos tanulóknak (2 órás program)

Az Aeroparkot, az ott kiállított repülőgépeket (www.aeropark.hu) egészen kicsiknek is szívesen ajánljuk. A “Reptérlátogatás” nevű buszos programunkon, amelynek során biztonsági ellenőrzésen keresztül visszük be a látogatókat a repülőtér forgalmi területeire, csak nagycsoportos óvodás kortól kezdve tudjuk fogadni a látogatókat. A túrák során a repülőtér területének izgalmas részeit tekintjük meg közvetlen közelről, karnyújtásnyira gurulnak tőlünk a repülőgépek, fel- és leszállásokat nézünk meg autóbuszunkról, miközben felkészült túravezetőnk a kicsik számára élvezhető előadást tart!

Felső tagozatos és annál idősebb gyermek-, valamint felnőtt csoportok számára (3 órás program)

A nagyobb gyermekek, felnőtt csoportok számára készített program 3 órás, melynek részeként betekintést nyerhetünk a repülőtér titkaiba, valamint lehetőség nyílik többször is kiszállni a buszból a repülőtér izgalmas pontjain!

Látogatást teszünk a repülőtér központi tűzoltóbázisán, megtekintjük a fel- és leszálló, guruló és földön tartózkodó, kiszolgálás allatt lévő repülőgépeket olyan közelről, amilyen közelről csak látni lehet aktív repülőgépet! Felkészült túravezetőink, akik maguk is a légiipar résztvevői, a buszon és a bust mellett izgalmas előadást tartanak a repülőtér működéséről!

Szakmai csoportok számára

Sok szeretettel várjuk közlekedési szakiskola tanulóit, közlekedésmérnök hallgatókat, logisztika- és teheráru forgalom iránt érdeklődő, légiutaskísérő vagy pilóta-növendék csoportok jelentkezését! Egyéni megbeszélés alapján az adott csoport számára rendkívül érdekes területeket mutatjuk meg, felkészült, az adott szakterületen dolgozó kollégáink előadásában 3 órában, vagy akár ennél hosszabban is!

Cargolux

Találkozási pont

Találkozási pont a 2-es terminál mellett található Aeropark, az útvonalon a sárga jelölés.

Szeretné elkerülni a tömegközlekedést a gyermekekkel? Szeretne a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon eljutni a repülőtérre?

Válasszon minket a közlekedéshez is! Kérés esetén házhoz megyünk csoportjainkért, a program végeztével pedig biztosítjuk a visszajutást.

Az útvonal

A repülőtér-látogatás útvonala ide kattintva érhető el. A 2 és 3 órás programok útvonala megegyezik.

Árak

A mindenkori aktuális árak ide kattintva érhetőek el.

A jelentkezés menete

Amennyiben felkeltette érdeklődését programunk, használja az online foglalási lehetőséget, vagy írjon e-mailt az info@repterlatogatas.hu címre az alábbi adatok megadásával:

  • a bejárás kezdete (hónap, nap, óra)
  • a csoport létszáma
  • a kísérők létszáma
  • a csoport életkora (iskolai osztály)
  • a kapcsolattartó személy neve, e-mail címe és telefonszáma
  • küldő iskola neve, címe
  • fuvar igénye

Érdeklődését a lehető leghamarabb visszaigazoljuk e-mailben vagy telefonon.

A következő lépésben, a visszaigazolás mellett küldjük a részletes biztonsági szabályokat, a részletes programot, a szerződési feltételeket, egy elfogadó nyilatkozatot, valamint a kitöltendő adatlapot (névsort).

A foglalás véglegesnek tekinthető, amennyiben a látogatók adatait tartalmazó lista legkésőbb a látogatást megelőző 5. munkanapon beérkezik az LKK e-mail címére.

A látogatók adatainak késedelmes, hibás, vagy hiányos elküldése esetén a hatóságok a csoport repülőtérre történő belépését megtagadhatják! Ilyen esetekben az LKK nem tartozik semmilyen felelősséggel.

Biztonsági szabályok

Túránk során a repülőtér biztonsági szempontból kritikus területeire is belépünk majd, ezért néhány alapvető biztonsági szabályt be kell tartanunk, különös tekintettel a repülőtér területére be nem vihető, úgynevezett tiltott tárgyakra. A részletes szabályokért kattintson ide!

További kérdések

További kérdései lennének? Kérjük olvassa át a gyakran felmerülő kérdések listáját, ha esetleg nem talált választ kérdésére, Írjon nekünk!