Fizetési módok (utalványok) | Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center

Fizetési módok áttekintése

A vásárló a honlapon kétféle módon fizethet a megvásárolt ajándékutalványokért:

  1. Bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül, vagy
  2. Előre utalás a Légiközlekedési Kulturális központ bankszámlájára.

Készpénzes fizetésre vagy SZÉP kártyával történő fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül

borgun_logo

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A Borgun Eurpópa egyik legnagyobb online elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CVC/CVV kódját (a kártya hátoldalán, az aláírás mező mellett található három számjegyből álló kód).

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn, valamint a Borgun rendszere emailben is megerősítést küld.

A fizetést követően visszirányítjuk az utalványshop oldalra. Sikertelen fizetés esetén itt választhat más fizetési módot.

Milyen bankkártyákat használhat:

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a Maestro.

card-logos

Előre utalás a Légiközlekedési Kulturális Központ bankszámlájára

Előre utalás választása esetén a rendszer visszaigazoló emailt küld a rendelésről, melyben megtalálható a bankszámlaszám, ahova az utalást teljesíteni kell.

Az átutalás során nagyon fontos, hogy a rendelésszámot meg kell adni – ez segít a fizetés pontos beazonosításában. Ha a rendelésszám hiányzik, és a számlatulajdonos alapján nem egyértelműen beazonosítható, hogy melyik rendelés ellenértéke lett átutalva, az utalást visszaküldjük.

Amennyiben Önnek az átutalás teljesítéséhez díjbekérőre vagy számlára van szüksége, kérjük, hogy a megjegyzés mezőben ezt jelezze. A számlát a rendelés teljesítésekor mindenképpen kiállítjuk, ezt nem szükséges külön kérni. Jelezni csak akkor kell, amennyiben Önnek a rendelés teljesítése előtt van szüksége a számlára.

Fizetés készpénzzel vagy SZÉP kártyával

Ezek a fizetési módok nem érhetőek el utalványvásárlás során.