Biztonságos osztálykirándulás a repülőtéren | Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center

Biztonságos osztálykirándulás a repülőtéren

Biztonságos osztálykirándulás, pályaorientációs program: buszos osztálykirándulás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszái mögött, túravezetéssel, óvoda nagycsoporttól felnőttekig mindenkinek, válaszhatóan 2-3 órás időtartamban.

A „Magyarország ősszel is vár” program keretében 2020. őszén 20 százalék kedvezményt biztosítunk a reptérlátogatás árából az óvodás, iskolás csoportok számára. Túráinkat folyamatosan fertőtlenített autóbuszokkal bonyolítjuk, a csoport külföldről érkező utasokkal – ahogy eddig sem – a kirándulás során nem érintkezik, a beléptetés a repülőtér egyik félreeső portáján, és szolgálati átjáróján történik.

A repülőmúzeum saját autóbuszával – a tömegközlekedés elkerülése érdekében – lehetőséget biztosít „steril” transzferre az oktatási intézmény és az Aeropark között. A túrára kijelölt járművünket indulás előtt a Magyar Turisztikai Ügynökség útmutatásai alapján takarítjuk, fertőtlenítjük, az MTÜ turisztikai kézikönyvében meghatározott módon üzemeltetjük.

A programról részletesen:
Buszos túránk során megismerjük az érkező-induló repülőgépek kiszolgálását a forgalmi előtereken, szinte karnyújtásnyi közelségbe kerülünk a fel és leszálló repülőgépekhez, megnézzük a központi tűzoltóbázis sehol máshol nem látható szerkocsijait, csoportképet készítünk egy teherszállító repülőgépnél, valamint több helyen kiszállunk a buszból a forgalmi előtér szélén.

A túrákat szakértő idegenvezetőink narrálják, mondandójukat mindig a résztvevők életkorához igazítva, az akár általános bemutatásként, akár pályaorientációs céllal érkező csoportok számára részletesen mesélünk a reptéri dolgozók, pilóták, légiutas-kísérők valamint a légiforgalmi irányítók munkájáról és hétköznapjairól.

A reptérlátogatások az Aeropark Repülőmúzeumból indulnak és oda is érkeznek vissza. A múzeum megtekintése fakultatív, a reptérlátogatásra érkező csoportok számára – idegenvezetéssel is – ingyenes.

Fontos: a túra során utasok által is használt területeket egyáltalán nem érintünk, utasokkal nem kerülünk kapcsolatba!

Amennyiben további információkra van szüksége, regisztrálni szeretné csoportját, kattintson a következő linkre, és kérjen árajánlatot.
https://www.repterlatogatas.hu/iskolak-csoportok/
vagy írjon az info@repterlatogatas.hu