Árak | Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center

Csoportos repülőtérlátogatásra vonatkozó árak

A túravezetés nyelve a magyar. Külön kérés és egyeztetés esetén angolul és németül vezetett túrát is tudunk vállalni, ennek felára 20%.

5-12 fő 13-28 fő 29-49 fő
Jegykategória Időszak Teljes Csökkentett Teljes Csökkentett Teljes Csökkentett
2 órás program DE 6 400 Ft 5 700 Ft 5 100 Ft 4 500 Ft 3 600 Ft 3 000 Ft
DU 5 800 Ft 5 000 Ft 4 400 Ft 4 000 Ft 3 000 Ft 2 500 Ft
3 órás program DE 6 900 Ft 6 500 Ft 6 100 Ft 5 300 Ft 4 400 Ft 3 800 Ft
DU 6 400 Ft 5 800 Ft 5 600 Ft 4 800 Ft 3 500 Ft 3 000 Ft

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak és egy főre vonatkoznak.
Fontos információ: az elszámolás alapja a hatósági engedélyezésre leadott listán szereplő látogatók száma. Annyi látogató után kell részvételi díjat fizetni, ahány fő az engedélyezett listán szerepel.

Rendelkezésre tartási díj: bruttó 30 000 Ft. A rendelkezésre tartási díj kizárólag a csoportos reptérlátogatásra érkező csoportok által fizetendő, és a végösszegbe beleszámít.

DE: indulás 12:00-ig;
DU: indulás 12:00 után.

5 éves kor (óvoda nagycsoport) alatti gyerekeket nem tudjuk fogadni a Repülőtérlátogatási programon.

Csökkentett árú jegyre jogosultak:

 • Gyermekek 5-16 éves korig
 • Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok, hallgatók
 • Nyugdíjasok
 • Fogyatékkal élők

A repülőtér-látogatásra vásárolt csoportos jegyek egyúttal tartalmazzák az Aeroparkba való ingyenes belépést is.

* 2 órás programot csak kicsiknek (óvoda nagycsoport, általános iskola alsó tagozat) indítunk. Mindenki más számára a 3 órás túra áll rendelkezésre.
** 3 órás programunkra csak általános iskola felső tagozatos, vagy annál idősebb gyermekeket fogadunk.

Kedvezmény repülőtéren dolgozók számára
Budapest Airport ZRt. Polaroid csoport által kiállított belépőkártyával rendelkezők (zöld, sárga vagy fehér arcképpel ellátott kártya) által szervezett csoportos repülőtérlátogatások árából 20% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybevételenek feltétele, hogy a belépőkártyával rendelkező szervező is részt vegyen a reptérlátogatáson!

Fuvardíjak Budapest terülén és Pest megyén belül

Kérjen ajánlatot!

Egyéni repülőtérlátogatásra vonatkozó árak

Teljes árú (felnőtt) jegy Kedvezményes árú (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy Családi jegy
Gyermekbarát túrák 3 600 Ft/fő 3 000 Ft/fő 10 300 Ft
Minden túratípus (3 órás programok) 4 400 Ft/fő 3 500 Ft/fő 11 500 Ft

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak!

Egyéni repülőtérlátogatás áraira vonatkozó feltételek, kedvezmények:

Szakmai kedvezmények

 1. Szakmai kedvezményre jogosultak köre:
  • a látogatás időpontjában érvényes, Budapest Airport Zrt által kiadott repülőtéri belépővel, HungaroControl Zrt ID-kártyával, az NKH-LI által kibocsátott szakszolgálati engedéllyel rendelkező aktív iparági dolgozók, továbbá
  • a fenti területekről nyugdíjba ment dolgozók, valamint az egykori Malév Zrt dolgozói, amennyiben egykori munkaviszonyukat hitelt érdemlően igazolják (pl. ID kártya/munkakönyv+személyi igazolvány)
 2. A szakmai kedvezmények a következők:
  • Az 1-es pontban szereplő személyek az Aeroparkot 100Ft-os szakmai jeggyel látogathatják.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek vendégei (fejenként maximum 3 fő) 20% kedvezménnyel látogathatják az Aeroparkot.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek az egyéni repülőtér-látogatás programokon 20% kedvezményt kapnak saját jegyükből, valamint a közvetlenül velük látogató max 3 kísérő jegyéből, vagy a családi jegyből.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek által szervezett csoportok számára a repülőtér-látogatások árából 20% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybe vételének feltétele, hogy a belépőkártyával rendelkező szervező is teljes időtartamban részt vegyen a reptérlátogatáson.

A felsorolt kedvezmények kizárólag az Aeropark és repülőtér-látogatás jegyvásárlásra vonatkoznak, az LKK további szolgáltatásaira (eszközbérleti díjak, fuvar, személyszállítás, Aeroshop, Aerocafé stb) nem.

Parkolás

A parkolás az Aeropark területén belül, saját parkolónkban, kizárólag a múzeum látogatói vagy reptérlátogatásra érkezők számára INGYENESEN lehetséges.

Az Aeropark parkolója nem repülőtéri parkoló. Aki nem látogatási céllal veszi igénybe a parkolót, 50 000 Ft kötbért köteles fizetni! Az Aeropark parkolója a múzeum nyitvatartási idején kívül zárva van.

Különjárati buszok a 4., 5. és 6. buszparkolóba állhatnak be, személygépkocsik számára murvás parkoló van kijelölve a buszparkoló mögött.

Fizetési módok

A reptérlátogatásra szóló belépőjegyek kizárólag online foglalási felületünkön bankkártyával vagy ajándékutalvánnyal fizethetőek.

Aeroparkba szóló belépőjegyét bankkártya és (OTP, K&H valamint MKB) SZÉP kártya mellett az alábbi utalványokkal is megválthatja az Aeropark jegypénztárában:

kartyak postapaletta
sodexo_kult sodexo_ajandek tcs_alt